Vesti o radovima na „Belgrade Office Park“!

Završili smo demontažu i ponovnu montažu opreme rashladnog kapaciteta 1.5 mW, završava se krov i postavljanje panoramskih listova. Sva postojeća elektro oprema povezana na napajanje i BMS. Započeti radovi na montaži novoprojektovane opreme!

Poceli radovi na objektu „Belgrade Office Park“!

Elkoms d.o.o. Beograd je sa svojim partnerima započeo elektro, mašinske i građevinske radove na nadogradnji novog sprata na objektu „Belgrade Office Park“ na Novom Beogradu. Otvaranje novih prostorija se očekuje do kraja godine.

Završen projekat „Bob na šinama“ na Kopaoniku

Preduzeće Elkoms d.o.o. Beograd je zajedno sa svojim partnerom iz Nemačke Josef Wiegand GmbH & Co.KG uspešno završilo montažu boba na šinama na Kopaoniku za JP Skijališta Srbije koji će uskoro biti pušten u rad. Kompanija Josef Wiegand se bavi konstrukcijom i proizvodnjom boba na šinama i dosada su u svetu postavili preko 150 ovakvih postrojenja. Bob na šinama predstavlja novu i do sada nepoznatu atrakciju na našim prostorima, i može raditi cele godine u svim vremenskim uslovima. Dužina staze je 600m. Čestitamo Skijalištima Srbije!

Završen projekat letnjeg sadržaja na Kopaoniku i na Zlatiboru

Preduzeće Elkoms d.o.o. Beograd je zajedno sa svojim partnerima iz Austrije Sunkid GmbH uspešno završilo montažu letnjeg sadržaja na Kopaoniku i na Zlatiboru za JP Skijališta Srbije koji će uskoro biti pušten u rad. Kompanija Sunkid se bavi konstrukcijom i proizvodnjom svih vrsta letnjih i zimskih sadržaja za decu i za odrasle, kao što su tubing staze, ZIP line, i pokretne trake što smo montirali na Kopaoniku i na Zlatiboru. Čestitamo Skijalištima Srbije!